Wie is Washnet

Washnet Danny en Michael Harskamp wasboxen carwash bouw, installatie en onderhoud

 

Washnet is de nieuwe merknaam voor de autowasboxen-afdeling van Harskamp Techniek, goed voor ruim twintig jaar ervaring in carwashtechniek - bouw, installatie en onderhoud van wasboxen In 1992 is Harskamp senior met Michael en Danny gestart met ontwikkelen van doe-het-zelf wasboxen.

In 2002 is Michael officieel begonnen met Harskamp Techniek, terwijl Danny een paar jaar later het bedrijf kwam versterken. Sindsdien werken de broers nauw samen, met ieder hun eigen taken. Wilt u snel kennismaken met deze ‘wasbox-wizzards’? Overleggen over uw plannen voor succesvolle wasbox-exploitatie?

Neem dan snel contact op »

 

Wasboxen verkopen en innoveren

Danny Harskamp is de technisch-commerciële man en veelal het eerste contact met de klant. Hij overlegt met u over uw wensen en ideeën, spreekt het project door, geeft advies en begeleidt de bouw. Danny heeft zelf veel expertise op het gebied van carwash-techniek en is een creatieve innovator, die het spannend vindt om mee te denken met de klant.

Lees hier een interview met Danny »

 

Wasboxen onderhouden voor continuïteit

Michael Harskamp is de echte technische onderhoudsspecialist, verantwoordelijk voor de integriteit, de continuïteit van de wasbox-installaties bij klanten in heel Nederland. Michael verzorgt ook zélf het onderhoud en zorgt met zijn tot de nok gevulde onderhoudsbus dat de klanten ongestoord wasbeurten kunnen blijven verkopen.

Lees hier een interview met Michael »