Rendement

Washnet Nijkerk wasboxen carwash bouw, installatie en onderhoud

 

U schaft een aantal washboxen aan omdat u hoopt op een goed rendement. Wasboxen kunnen zeker een slimme investering zijn, met kans op een zeer hoge opbrengst. De netto winst hangt sterk af van het succes van uw autowas-station. Hoe meer mensen komen wassen, des te meer inkomsten, dat is logisch. Het is daarom belangrijk u vooraf te verdiepen in de grootte van de potentiële doelgroep, de concurrentie en de prijzen in de regio. Ook de locatie is van grote invloed. Is uw wasbox-station goed te zien vanaf de openbare weg? Komen er veel mensen langs? Een van onze klanten zit tussen een McDonalds en een pompstation. Een A-locatie dus.

 

Life cycle costs beïnvloeden rendement wasboxen

Houd bij de aanschaf van een wasboxen-installatie rekening met de kosten over de totale levensduur. Een wat hogere initiële investering - een keuze voor kwaliteit - kan op de lange duur voordelig uitpakken. Als u over 10 à 15 jaar de balans opmaakt, leggen bijvoorbeeld de schoonmaak- en onderhoudskosten veel gewicht in de schaal. Wat betaalde u gedurende die tijd aan voorrijkosten, manuren, onderdelen? Wat kost een box die een week uit bedrijf is?

 

Washnet Soest rendement wasboxen

 

Advies over de kans op goed rendement

Met onze 23 jaar ervaring in de branche helpen wij u graag vooraf berekenen wat de kans is op een goed rendement. Zien wij het niet zitten - bijvoorbeeld omdat er te veel concurrenten of niet genoeg autobezitters zijn - dan hoort u het óók. Ons motto is : gaat het een klant goed, dan is het uiteindelijk óók goed voor ons.

 

Lagere onderhoudskosten voor meer winst

Een van de manieren waarop wij de kosten binnen de perken houden is door u zélf problemen te laten oplossen. Zo zijn 8 van de 10 storingen makkelijk te verhelpen. Met een diagnose over de telefoon heeft onze technische specialist Michael al snel door wat er mis is. Hij stuurt u direct het juiste onderdeel en legt uit wat u moet doen. U bespaart op voorrij- en montagekosten en krijgt zélfs korting op het onderdeel. Op die manier is uw wasbox al binnen een dag weer in bedrijf en kunt u direct verder met geld verdienen!

 

Full service als u het nodig hebt

Overigens, als u een storing niet zonder monteur kunt verhelpen, komen we natuurlijk gewoon langs. Oók in het weekend en buiten kantoortijden. Ons vak is zorgen dat u kunt draaien. 24 uur per dag, zeven dagen in de week.