Wasboxen bouw

Washnet Nijkerk carwash bouw, installatie en onderhoud

 

We kunnen er wel ingewikkeld over doen, maar als puntje bij paaltje komt wilt u gewoon een aantal wasboxen die het altijd doen tegen lage kosten. Zodat uw klanten tevreden wegrijden met een glanzend schone auto, en u zonder veel gedoe een mooi rendement haalt. Helder. Dan is de meteen volgende vraag: hoe kunnen wij u daarbij helpen?

 

Advies en begeleiding vanaf het ontwerp

Het liefst zijn wij zo vroeg mogelijk betrokken bij het ontwerp van het wasbox-project. In dit stadium kunnen we bijvoorbeeld een analyse maken van het verzorgingsgebied, waar de klanten vandaan moeten komen. We bekijken ook graag samen met u het bouwterrein, denken mee over de juiste inrichting. Waar plaatsen we de wasboxen en de technische ruimte? Waar komen de stofzuigers en mattenkloppers te staan? Na samen deze puzzel gemaakt te hebben, kunnen we al snel eennette offerte geven als basis voor uw kosten/baten-berekening.

 

Kwaliteit begint onder de grond

Washnet verzorgt alleen de installaties boven de grond. Het graafwerk, de funderingen en het leggen van de ondergrondse leidingen laten wij graag aan specialisten over. Maar niet zonder intensief overleg. Een intensieve begeleiding van het grondwerk, dat zeer precies volgens onze specificaties uitgevoerd moet worden, voorkomt problemen achteraf. De aan- en afvoerleidingen bijvoorbeeld, moeten op de juiste manier gelegd worden en op exact de juiste plaats boven de grond komen om goed aan te sluiten op de washbox-installatie. We moeten het samen doen voor het beste resultaat.

 

Washnet Danny en Michael Harskamp wasboxen carwash bouw, installatie en onderhoud

 

De bouw in eigen hand

Het installeren van de washboxen verzorgen wij geheel zelf. Zowel de technische installatie als , de RVS-constructie, de daken, de wanden en de RVS-delen worden allemaal door ons eigen installatieteam gebouwd. De ervaring wijst uit dat als dit op de juiste, zorgvuldige manier gebeurt, dit de exploitatie- en onderhoudskosten sterk verlaagt. Dus opnieuw: meer rendement voor u.

 

Maatwerk voor de prijs van standaard

De meeste van onze branchegenoten hebben standaard-ontwerpen op de plank liggen. Iets veranderen is ingewikkeld, en als het inderdaad mogelijk is, gaat de teller hard lopen. Voor Washnet is elke washbox-installatie een maatwerk-project. Al zijn er natuurlijk bepaalde vuistregels en formaten, het wordt voor ons niet per se ingewikkelder als u daarvan af wilt wijken. Ook voor de kosten scheelt het weinig. Dit maakt Washnet sterk concurrerend op prijs. Ondanks de hoge kwaliteit van de installaties.