Test zelf ons wasbox-schuimkanon bij BP Koot in Eemnes (net naast de afslag van de A27). !

Speciale mengnozzle en osmosewater voor lekker romig schuim

Ook bij het wasbox schuimkanon streeft Washnet naar een bovengemiddeld resultaat. Door het schuim met een speciale mengnozzle aan te maken ontstaat een prachtig vol en lekker romig schuim. De superkleine bubbeltjes in het schuim hebben een extra lang leven doordat ons schuimkanon de shampoo mengt met gefilterd osmosewater. Vergelijk het maar met een schoon bierglas, waarin de schuimkraag mooi blijft staan.

Wasbox schuimkanon voor meer omzet

Het schuimkanon is de laatste jaren erg populair geworden onder autowassers. Mensen vinden het heerlijk om hun bolide te zien verdwijnen onder een weelderige schuimlaag, waar de borstel lekker doorheen glijdt, waarna bij het afspoelen het vuil mét het schuim in de roosters verdwijnt. In gemeenten met meerdere wasbedrijven blijkt dat schuimkanonnen een effectief wapen zijn in de concurrentiestrijd. Klanten rijden er voor om. Logisch dat steeds meer exploitanten van wasboxen deze service aan willen bieden.

Het onderscheid van Washnet

Iedereen weet dat Washnet marktleider is als het gaat om innovatie in wasboxtechniek. Dit geldt zeker ook voor de technologie achter de schuimkanonnen. Door een slim mengsysteem en toepassing van osmosewater gebruikt ons wasbox-schuimkanon maar liefst [xx%] minder shampoo, met desondanks een beter resultaat. Dit levert de exploitant een besparing op van ongeveer 1 liter shampoo per [xx] wasbeurten. Als je weet hoeveel klanten je hebt, kun je zelf uitrekenen wat dit op jaarbasis bespaart. Bovendien nemen de klanten extra tijd in de wasbox, want al die shampoo moeten ze er natuurlijk ook weer afspoelen. Het rendement per klant neemt na de installatie van schuimkanonnen met 15 à 20% toe!

Bijwerking schuimkanon: meer publiciteit

Exploitanten die in hun wasboxen schuimkanonnen aanbieden, merken nog een onverwachte bijwerking. De klanten hebben zoveel lol aan hun ingezeepte auto, dat ze foto’s en filmpjes gaan delen op social media. Gratis reclame voor het pompstation of wasbedrijf. Wat leidt tot een toenemend aantal klanten.

Ook een schuimkanon? Bel of mail Washnet!

In principe plaatst Washnet deze nieuwe schuimkanonnen alleen bij bestaande klanten die al beschikken over een Washnet wasbox-installatie. Niet dat we het andere car wash-bedrijven niet gunnen, maar het schuimkanon werkt alleen naar verwachting als wij ook ook de pompen, de osmose-installatie en de procesautomatisering installeren. Een schuimkanon integreren in de installatie van een andere leverancier leidt tot teleurstellende resultaten, dus daar beginnen we niet aan. Maar mocht je overwegen nieuwe wasboxen te installeren, neem dan vooral contact op. Hoogwaardige schuimkanonnen zijn standaard onderdeel van elke nieuwe Washnet installatie.

Washnet Wasboxen
Daar rijd je voor om.

1 reactie.