Wasbox-exploitant in Barneveld en Nijkerk
Klant sinds 2015

“Het is gewoon leuk om met aardige gasten te werken. Mensen die met passie over hun product praten.”

Washnet Nijkerk Sven van Ginkel wasboxen carwash bouw, installatie en onderhoud

Mijn vader had een tankstation in Renswoude. Ik werkte veel mee en kende het bedrijf door en door. In 2004 kwam hier in Barneveld een mooi stukje grond te koop. Ik was 18, maar wist precies wat ik wilde. Dus gestopt met school en mijn eigen tankstation met wascentrum geopend. In Barneveld heb ik toen bij het tankstation meteen ook een aantal wasboxen en rollovers neergezet. Die hebben we indertijd laten plaatsen door een grote leverancier op dit gebied.

 

Voordeliger in maatwerk

Toen er in Nijkerk de mogelijkheid kwam om op een industrieterrein opnieuw een aantal wasboxen te laten bouwen, ben ik eerst eens uitgebreid rond gaan kijken naar leveranciers. Zo kwam het dat ik naast onze oude leverancier ook Washnet om een offerte heb gevraagd. Met Michael Harskamp was het contact al meteen goed. Het scheelt natuurlijk dat je niet met een vertegenwoordiger aan tafel zit, maar met iemand die zelf de wasboxen ontwikkelt en bouwt en met passie erover praat.

 

Al gauw bleek dat Washnet voor ons interessanter was. Ook al omdat ik nét even wat andere dingetjes wilde, geen standaardoplossing, net iets andere maten. Dat leidt bij andere bedrijven al snel tot extra kosten, terwijl het voor Washnet niet uit maakt. Die bouwen toch al elke wasbox-locatie helemaal op maat. Michael denkt goed mee en niks is onmogelijk. Sterker, hij vindt het volgens mij leuk om niet elke keer hetzelfde te bouwen iedereen heeft namelijk zijn eigen visie over hoe het moet worden.

 

 

Nijkerk draait lekker

We zijn nu drie maanden actief in Nijkerk en we hebben al een paar goede weken gehad. We draaien nog niet de omzet als in Barneveld, maar als ik de opstartperiodes vergelijk, doet Nijkerk het zelfs beter. We zitten hier ook goed, naast McDonalds en de BP en zichtbaar vanaf de op en afrit van de A28 waar heel Nijkerk langs komt. Nijkerk is net zo groot als Barneveld en er zijn even veel concurrenten. Ik heb er veel vertrouwen in, ook al omdat wij het nét iets beter voor elkaar hebben. Een goede velgenreiniger, pinnen naar de wasboxen, lekker veel licht en ruimte. En we gaan er elke dag heen om te zorgen dat het goed schoon is. Dat stellen de klanten op prijs.

 

Snel schakelen

Van de keuze voor Washnet heb ik geen seconde spijt gehad. Je ziet gewoon aan alles dat zij er continu mee bezig zijn. Dat gaat soms om kleine dingetjes. Net iets andere slangen, die lichter zijn en minder makkelijk in de knoop raken. Alles willen ze perfect hebben. Ook in het onderhoud scheelt het een stuk. Michael komt met een enorme truck vol onderdelen en gaat niet weg voordat hij de zaak weer aan de gang heeft. Ook hier bij mij in Barneveld komt hij om bepaalde problemen op te lossen. Hij denkt goed mee en komt met betere oplossingen en pakt het dan ook gelijk aan, ongeacht of het nu om de installatie van een concurent gaat.

 

Trots en ambitie

Het is gewoon leuk om met een paar aardige gasten samen te werken. Mensen die met passie over hun product praten in plaats van een monteur die zijn uurtjes draait. Die twee broers zijn trots op hun product en hebben de ambitie om het steeds beter te doen. En eerlijk is eerlijk, de prijs telt ook mee.

 

Washnet Nijkerk carwash installatie

Washnet Nijkerk carwash bouw en installatie
Washnet Nijkerk carwash bouw en installatie