Nieuw : osmosewater van nul microsiemens (0 µS)

osmosewater tappunt voor 100% zuiver osmose gefilterd water voor glazenwassers

Weer wat nieuws! Washnet levert nu speciale tappunten voor bijzonder zuiver osmosewater, zeer in trek bij glazenwassers. Bij zo’n tappunt verkoopt de wasbox-exploitant speciaal, met een osmosefilter gezuiverd, water. Dit water bevat alleen maar watermoleculen en verder niks. Als je je auto ermee afspoel, blijft na verdamping helemaal niets over. Het oppervlak droogt ook zonder föhnen helemaal vlekkeloos op. Dit geldt natuurlijk precies zo voor vensterglas. Gebruik na het ramen lappen osmose gefilterd water voordat je het raam droog trekt, en het venster droogt helemaal streeploos op.

Hoe zit dat met osmose gefilterd water?
Gewoon water uit de kraan geleidt elektriciteit uitstekend. Die geleiding gaat niet door het water zelf, maar via de vervuiling ín het water, met name de zouten. Zeewater geleidt daardoor nog veel beter dan kraanwater. Geleiding meten we met ‘microsiemens’. Gewoon kraanwater heeft een geleiding van ongeveer 350-600 microsiemens. Door het water te zuiveren met een osmosefilter, maken we het minder goed geleidend. Puur water met niets erin geleidt helemaal niet. We meten dan nul microsiemens.

Glazenwassers betalen graag voor puur osmosewater

Een glazenwasser gebruikt liefst spoelwater van nul microsiemens. Dat scheelt hem werk en de klanten zijn extra tevreden met het resultaat. Bij de meeste tappunten voor glazenwassers kun je water kopen met slechts 4-10 microsiemens. Maar Washnet heeft nu een installatie ontwikkeld die perfect schoon, 100% gezuiverd water levert, met alleen watermoleculen en dus nul microsiemens. Voor dit super schone water betaalt de glazenwasser graag tot wel twee keer het gewone tarief.

Streeploos ramen wassen met osmosewater uit de tappunten van Washnet-klanten

Verkoop je osmosewater? Verdubbel je waterwinst

Wasboxen die osmosewater verkopen aan glazenwassers kunnen hun omzet in water dus verdubbelen met extra schoon osmosewater van Washnet. Enerzijds door meer geld per jerrycan te vragen en anderzijds doordat de kwaliteit van dit osmosewater extra waterklanten zal aantrekken. Terwijl de productiekosten maar nauwelijks stijgen.

Makkelijke installatie

Een nieuw tappunt van Washnet kan gewoon toegevoegd worden aan de bestaande installaties. Met een mooie vrijstaande zuil, of als kastdoorvoer in een muur. Natuurlijk met geïntegreerde betaling, contactloos of met pin.

Interesse in 100% zuiver water van Washnet?

Neem contact op, en voor je het weet verdien jij ook geld als water!