Rendement

Geld verdienen met washboxen

Je schaft een aantal wasboxen aan omdat je hoopt op een goed rendement. Wasboxen kunnen zeker een slimme investering zijn, met kans op een zeer hoge opbrengst. De netto winst hangt sterk af van de populariteit van jouw autowas-station. Hoe meer mensen komen wassen, des te meer inkomsten, dat is logisch. Het is daarom belangrijk je vooraf te verdiepen in de grootte van de potentiële doelgroep, de concurrentie en de prijzen in de regio. Ook de locatie is van grote invloed. Is je wasbox-station goed te zien vanaf de openbare weg? Komen er veel mensen langs? Een van onze klanten zit tussen een McDonalds en een pompstation. Een A-locatie dus.

Life cycle costs beïnvloeden rendement wasboxen

Houd bij de aanschaf van een wasboxen-installatie ook rekening met de kosten over de totale levensduur. Een wat hogere initiële investering – een keuze voor kwaliteit – kan op de lange duur voordelig uitpakken. Als je over 10 à 15 jaar de balans opmaakt, leggen bijvoorbeeld de schoonmaak- en onderhoudskosten veel gewicht in de schaal. Wat betaalde je gedurende die tijd aan voorrijkosten, manuren, onderdelen? Wat kost een box die een week uit bedrijf is?

Washnet Soest rendement wasboxen

Advies over de kans op goed rendement

Met ruim 30 jaar ervaring in de branche helpen wij je graag vooraf berekenen wat de kans is op een goed rendement. Zien wij het niet zitten – bijvoorbeeld omdat er te veel concurrenten of niet genoeg autobezitters zijn – dan hoor je dat óók. Ons motto is : gaat het een klant goed, dan is het uiteindelijk óók goed voor ons.

Lagere onderhoudskosten voor meer winst

Een van de manieren waarop wij de kosten binnen de perken houden is door jou zélf problemen te laten oplossen. Zo zijn 8 van de 10 storingen makkelijk te verhelpen zonder onze aanwezigheid. Met een diagnose over de telefoon en de online app kunnen we al snel vaststellen wat er mis is. Wij sturen je per koerier zonodig direct het juiste onderdeel en leggen uit wat je moet doen. Je bespaart op voorrij- en montagekosten en krijgt zélfs korting op het onderdeel. Op die manier is je wasbox in no-time weer in bedrijf en kun je direct verder met geld verdienen!

Full service als je het nodig hebt

Overigens, als je een storing niet zonder monteur kunt verhelpen, komen we natuurlijk gewoon razendsnel langs. Ons vak is zorgen dat jij kunt draaien.

17% éxtra rendement door slimme besturing

Gelukkig zijn storingen met Washnet wasboxen uiterst zeldzaam, want sinds onze laatste innovatieslag zijn onze machines (de Washnet 2.0) nagenoeg onderhouds- en storingsvrij. En het rendement in de praktijk is toegenomen, onder meer door de besturing met een drukgeschakelde start-stop. Telkens als een klant even stopt met wassen en de trigger loslaat, schakelt de installatie direct stand-by. Daarmee stopt het verbruik van water, elektriciteit en chemicaliën tot de klant besluit verder te wassen. Terwijl de klok gewoon blijft aftellen! Alleen al door deze relatief simpele innovatie draaien onze wasboxen maar liefst 17% méér rendement dan traditionele installaties.

Technische innovaties voor meer rendement

•  cameratoezicht met speakers en microfoon (2016)
•  slimme beschermplaat voor motorfiets-standaard (2017)
•  365 draaidagen door uniek antivriessysteem (2018)
•  interactieve drukpompen slaan af als klant stopt (2019)
•  smart software voor besturing op afstand (2019 – nu)
•  prefab machinekamer: plaatsing in één dag op 7m2 (2020)
•  onderwasser en schuimkanon (2021)
• 100% zuiver osmosewater met tappunt (2022)
• hogedruk voorspoelinstallatie voor wasstraten (2023)
• turbolansen met 150 bar druk (2023)
• schuimkanonnen met osmosewater, voor nog romiger schuim (2023)
Onze ontwikkelingen bijhouden? Vol ons op Facebook, Twitter en LinkedIn!