Schuimkanon geleverd door Washnet bij de wasboxen van Wiggerts Hilversum

De schuimkanonnen doen het uitstekend de laatste tijd. Iedereen die een wasboxenstation runt, ziet dat klanten nooit genoeg krijgen van schuim en dan ook het schuimkanon maar zelden overslaan. De laatste weken heeft Washnet dan ook bij diverse klanten in totaal maar liefst 36 schuimkanonnen geplaatst.

Dit leidde tot tevredenheid alom. Zo mailde een klant kort na de installatie:

Eerste reacties op het schuimkanon zijn heel positief. Kan me niet herinneren dat er ooit zoveel spontane positieve reacties op een toevoeging/aanvulling zijn geweest, en dat na 3 dagen.”

Niet alleen de autowassers zijn blij, ook de wasstation-exploitanten reageren enthousiast. Schuimkanonnen leveren meer omzet op, en Washnet schuimkanonnen zijn bovendien extra zuinig.

Schuimkanon zorgt voor meer omzet per wasbeurt

Na het installeren van een Washnet Schuimkanon gebeuren er twee dingen: er komen meer klanten op af, én je gaat meer verdienen per auto. De klant geniet namelijk niet alleen van het insoppen en borstelen met lekker dik schuim, hij is ook langer bezig met afspoelen. Met behulp van onze unieke autoteller-software kunnen we zien dat elke klant gemiddeld één euro meer betaalt. En, zo blijkt, met plezier.

Shampoo voor je auto? Dit is eerder scheerschuim!

Vier keer zuiniger met shampoo

Washnet zou Washnet niet zijn als er niet óók goed was nagedacht over de technische kant van de zaak. Michael Harskamp: “Je kunt met de app op afstand de dosering van de shampoo heel precies instellen. Van luchtige bubbels tot niveau scheerschuim, zeg maar. En door een speciaal mengsysteem is het Washnet-systeem ondanks het rijke schuimvolume minstens twee tot wel vier keer zuiniger met shampoo dan een gemiddelde carwash.”

Op zoek naar meer omzet? Introduceer het schuimkanon!

Wil jij ook investeren in een of meer schuimkanonnen om je omzet per klant te optimaliseren?
Neem contact op met Washnet!

FOTO'S LEVIN DEN BOER - LDBFOTO.NL

1 reactie.