Techniek

Continue evolutie in wasboxtechniek

Toen de oprichter van Harskamp Techniek BV zijn eerste wasboxen monteerde, en dat is inmiddels zo’n 40 jaar geleden, was hij al voorloper in de technische ontwikkeling. Sindsdien is de onderneming alleen maar innovatiever geworden. Met name de laatste jaren heeft het huidige Washnet veel geïnvesteerd in vernieuwing.

De technische installaties zijn nu ultra compact en makkelijk onderhoudbaar, de antivries-oplossing is uniek in de markt, er zijn onderwassers en schuimkanonnen toegevoegd, speciale 150 bar hogedrukspuiten maken vogelpoepjes weerloos en osmosewater-tappunten glazenwassers blij. De online besturing via iPad, tablet, smartphone of laptop geeft jou als wasboxexploitant ongekende handelingsvrijheid en flexibiliteit. Lees verder over de nieuwste technische oplossingen van Washnet in het hoofdstuk ‘Innovatie’.

Techniek in dienst van rendement

Bij Washnet zien we techniek altijd als middel naar een doel: meer wasplezier, een schoner resultaat met minder moeite en dus tevreden kanten. Maar ook: zuiniger werking, minder verspilling en meer rendement. Onze klanten zijn allemaal professionele exploitanten van wasboxinstallaties, steeds vaker in combinatie met en als aanvulling op de verkoop van brandstoffen op een tankstation.

Dus uiteindelijk moet elke technische ontwikkeling gericht zijn op het verhogen van de marge en de winst. Hoe we dat bereiken, lees je in het hoofdstuk ‘Rendement’.

Wasboxen en het milieu

Wie oog heeft voor het milieu, moet zijn of haar auto vooral in een wasbox van Washnet gaan reinigen. Wij werken continu aan technieken om onze wasinstallaties nóg milieuvriendelijker te maken. Lees er alles over in het hoofdstuk ‘Duurzaam autowassen’.