Wasboxen bouw

Washnet Nijkerk carwash bouw, installatie en onderhoud

We kunnen er wel ingewikkeld over doen, maar als exploitant van een tankstation, mobiliteitsplein of carwash-bedrijf wil je gewoon fraaie wasboxen die het altijd doen tegen lage kosten. Zodat je klanten tevreden wegrijden met een glanzend schone auto, en je zonder veel gedoe een mooi rendement haalt. Helder. Dan is de meteen volgende vraag: hoe kunnen wij jou daarbij helpen?

Advies en begeleiding vanaf het ontwerp

Het liefst zijn wij zo vroeg mogelijk betrokken bij het ontwerp van uw wasbox-project. In het beginstadium kunnen we bijvoorbeeld een analyse maken van het verzorgingsgebied, waar de klanten vandaan moeten komen. We bekijken ook graag samen met jou het bouwterrein, en denken mee over de juiste inrichting. Waar plaatsen we de wasboxen en de technische ruimte? Waar komen de stofzuigers en mattenkloppers te staan? Na samen deze puzzel gemaakt te hebben, kunnen we al snel een nette offerte geven als basis voor een kosten/baten-berekening.

Kwaliteit begint onder de grond

Washnet verzorgt in principe alleen de installaties boven de grond. Het graafwerk, de funderingen en het leggen van de ondergrondse leidingen laten wij graag over aan gespecialiseerde partners. Wel altijd met intensief overleg. Als het grondwerk zeer precies volgens onze specificaties uitgevoerd wordt, voorkomt dat problemen achteraf. De aan- en afvoerleidingen bijvoorbeeld, moeten op de juiste manier gelegd worden en op exact de juiste plaats boven de grond komen om goed aan te sluiten op de wasbox-installatie. We doen het samen voor het beste resultaat.

Washnet Michael Harskamp wasboxen carwash bouw, installatie en onderhoud

De bouw in eigen hand

Het bouwen en installeren van de wasboxen verzorgen wij geheel zelf. Zowel de technische installatie als de RVS-constructie, de daken, de wanden en de RVS-delen worden allemaal door ons eigen installatieteam gebouwd. De ervaring wijst uit dat als dit op de juiste, zorgvuldige manier gebeurt, dit de exploitatie- en onderhoudskosten sterk verlaagt. Dus opnieuw: meer rendement voor jou.

Maatwerk voor de prijs van standaard

De meeste van onze branchegenoten hebben standaard-ontwerpen op de plank liggen. Iets veranderen is ingewikkeld, en als het inderdaad mogelijk is, gaat de teller hard lopen. Voor Washnet is elke wasbox-locatie een maatwerk-project. Al zijn er natuurlijk bepaalde vuistregels en formaten, en wordt ook de super compacte technische installatie volledig getest en gebruiksklaar afgeleverd. Maar als je van de vorm van de boxen zelf af wilt wijken, wordt dat voor ons niet per se ingewikkelder. Ook voor de kosten scheelt het weinig. Natuurlijk, Washnet is niet bepaald een prijsbreker. Maar bij ons krijg je altijd maatwerk met een zeer hoge kwaliteit en bijpassende betrouwbaarheid. Dit betekent: jarenlang zonder problemen draaien, voor tevreden klanten.