Knoppen en slangen op kleurcode

Deze wasbox-video is gemaakt op een mooie zomerdag bij Koot’s Carwash in Eemnes, waar klanten af en aan rijden om even lekker hun auto te wassen. Dat doen ze in de volautomatische wasstraat, of in de hypermoderne doe-het-zelf wasboxen, geïnstalleerd door Washnet. De wasbox-video geeft een korte demonstratie. Daarbij zie je dat autowassen kinderspel is door de overzichtelijke display met knoppen in dezelfde kleur als de spuitlans die erbij hoort. Handig!

Frappucino-schuim met osmosewater

Wat verder opvalt is het rijke, romige schuim uit het schuimkanon. Het zeepsop heeft de structuur van melkschuim, met minieme belletjes. Dat komt doordat het schuim is gemaakt met superzacht osmose-water, waar alle vervuiling en kalkresten zijn uitgefilterd. Het dikke shampoo-schuim dekt de auto goed af, voor een nóg betere reinigende werking. Er is overigens ook een wasbox-video over het schuimkanon. Vanzelfsprekend gebruiken deze wasboxen hetzelfde water voor het afspuiten en naspoelen, zodat de auto ook zonder droogblazen helemaal vlekvrij opdroogt.

Stofzuigen in alle vrijheid

Tot slot nog even langs de stofzuiger (mag ook als stap 1 natuurlijk!)? De installatie heeft een mooie boogarm, zodat je zonder gedoe en krassen overal goed bij kunt. Nog even wat lekkers halen bij de BP-shop en bijkletsen met het vriendelijke personeel, terwijl de eigenaars van het station tevreden uitkijken op een hele rij wasboxen, allemaal bezet.

Gebroeders Koot tevreden over wasbox-video die aantoont dat de omzet lekker draait
De gebroeders Koot voor hun Washnet wasboxen.